Zwangerschapsmassage

Ook als je zwanger bent kunnen jij en je ongeboren kindje even heerlijk tot rust komen en genieten tijdens een zwangerschapsmassage.

Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap ontstaan, kunnen door de zwangerschapsmassage behoorlijk verminderd worden. De zwangerschapsklachten die vaak ontstaan zijn met name in het bekken, nek en schoudergebied, maar ook krampen in de kuiten en vocht vast houden is een veel voorkomend verschijnsel bij zwangere. Op een standaard massage tafel word je in rugligging en zijligging gemasseerd. De massage concentreert zich op de meest belaste gebieden, zoals je nek, schouders, rug, armen en benen.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat vrouwen die regelmatig een Zwangerschapsmassage ondergaan, beter slapen en minder last hebben van rugpijn. Ook treden er minder complicaties op tijdens je zwangerschap en bevalling.

De massage versterkt je immuunsysteem, zodat je minder vatbaar bent voor ziektes. Een Zwangerschapsmassage is daarom ook echt een aanrader als je geen klachten hebt. Zo geniet je van een ontspannen zwangerschap!

Tijdens de eerste 12 weken van je zwangerschap is een massage niet aan te raden. Daarna ben je van harte welkom.

Een weldaad voor lichaam en geest!