Stoelmassage

Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage, die gegeven wordt over de kleding heen. Het is een Japanse drukpuntmassage ter bevordering van de lichamelijke conditie en ter voorkoming van (aan het werk gerelateerde) ziekten, zoals de symptomen van stress, burn-out en RSI. Stoelmassage werkt preventief, ontspannend en verfrissend.

De massage wordt uitgevoerd in een speciaal ontworpen ergonomische stoel. Deze stoel is makkelijk verplaatsbaar en kan de massage bij u thuis of in uw werkomgeving worden uitgevoerd.

Specialisatie Stoelmassage is een korte, maar intensieve massage gericht op nek/schouder en bovenrugklachten. Door veel zittend werk en steeds corrigerende houding hebben veelal mensen last van hoofdpijn/migraine, pijn rondom de schouderbladen en tintelingen in handen. Deze massage geeft verlichting aan de spieren. De klachten zullen door regelmatige toepassing van deze massage verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Tijdens deze massage wordt er gebruik gemaakt van olie, hiervoor hoeft alleen de bovenrug bloot.

Het beste resultaat krijgt u bij een regelmatige behandeling maar het is ook mogelijk om eenmalig van een stoelmassage te genieten, b.v. tijdens verjaardagen, feesten, festivals, beurzen en andere bijeenkomsten.

 

 

Een weldaad voor lichaam en geest!